Shqiptarët mbahen si rracë inteligjente, por ende s’e kanë kuptuar, atë që kanë kuptuar Afrikanët

Xhamia Et’hem Beu, Tiranë

Afrikanët thonë: « Erdhën europianët, na i morën pasuritë (arin e diamantet) dhe na lanë Biblën… »
Shqiptarët ende s’e kanë kuptuar se erdhën osmanët, na bënë satrapi, na ndanë në 4 vilajete me shumicë shqiptare (nuk jemi bashkuar më, që nga ajo kohë), dhe na mohuan gjuhë dhe etni, dhe na lanë Kur’anin… e sot gumëzhijnë xhamitë arabisht në trojet e shqipes.
Në vend që shqiptarët të lartësojnë arsimin e dijen dhe ta zhvillojnë vendin e tyre, atyre ua ka pi sorra trutë dhe po lartësojnë rrenat hebraike arabe, kryesisht islaminm e Ku’anin e eZanin e naltë…
Ka trutharë që thonë se shqiptarët e pranuan islamin në shekullin e VIII. Në shekulklin IX u botua për herë të parë Kur’ani, e si mund ta merrnin shqiptarët islamin para se të dilte Kur’ani?! Me iu tekë dikujkt të thotë se shqiptarët e morën islamin në shekullin e V-të, para Muhamedit, do të dalin patjetër disa prej atyre që e besojnë.
Nonsens! Truri e mendimi në vendin e shqipeve, i shurdhuar e në rënie të lirë! Nukka zhvillim kështu, mos thoni se nuk dini.
Nga: Arban Çokaj
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s