FUND RACIZMIT, NDËRTIMI I PAQES

E diel, 18 shtator 2022, nga ora 17:30 deri në orën 18:30.
Tema e Ditës Ndërkombëtare të Paqes 2022.
Kjo është gjithashtu tema që kemi zgjedhur për « Ndarjen e Shkrimeve » të radhës.
Tashmë ka disa regjistrime (nga Algjeria, Austria, Belgjika, Benini, Spanja, Shtetet e Bashkuara, Kongo, Bregu i Fildishtë, Haiti, Italia, Maqedonia, Çadi, Tunizia, Mbretëria e Bashkuar, poashtu dhe nga Zvicra.
Programi:
Duke lexuar disa tekste të shenjta mbi këtë temë, përfaqësues të traditave të ndryshme do të japin komentet e tyre, duke përfshirë:
-Zoti Rabin Dov Lellouche.
-H. Eks. Doudou Diène, raportues special i OKB-së për format bashkëkohore të racizmit, diskriminimit racor dhe ksenofobisë nga 2002 deri në 2009
-Imam Abdel Rahim Belhoussain, Anëtar i Akademisë Ndërkombëtare të Studimeve Islame (IAIS).
-Me një kontribut muzikor nga PRINCE ZEKA (www.princezeka.com)
Takimi do të përfundojë me një seancë pyetje-përgjigje.
Të gjithë sëbashku ja arrijmë që bota të jetë në paqe dhe fëmijët të jenë të lumtur.
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s