Prof. Muharrem Shabani, Ambasador i Paqes dhe kontribues i madh i qështjes së Kosovës

z. Michel Reymond dhe z. Muharrem Shabani

27 gusht 2022 ishte një ditë shumë e bukur takimi dhe dialogu me temën « Familja, gurthemeli i një bote paqeje » në zyrën e UPF (Universal Peace Federation) në Gjenevë, dhe jemi të kënaqur që kemi takuar z. Muharrem Shabani, vëllai i z. Tahir Shabani, mbrojtës të mëdhenj të Kosovës dhe Ambasadori i Paqes duke punuar për miqësinë mes njerëzve, z. Stançev dhe Reymond i dorëzuan Certifikatën e Ambasadorit të Paqes Prof. Muharrem Shabani për angazhimin e tij të palodhshëm për paqen dhe vlerat e përbashkëta universale.
Nga: Universal Peace Federation, Gjenevë
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s