Mesazhi profetik nga ISIS: Populli Shqiptarë do të ndëshkohet me luftë nga Allahu

Organizata Terroriste ISIS

Lufta mes Ukrainës dhe Rusisë ka ngjallur panik në mbarë botën duke marrë parasyshë dhe frikën që për këtë shkak mund të shpërthejë një luftë e tretë botërore.
Organizata terroriste islamike ISIS pak ditë më parë reagoi ndaj kësaj situate duke thënë « Kjo luftë është e parashikuar në Kuran dhe se beteja mes kryqtarëve ortodoks është një mallkim nga Allahu ».
Po në rrjetet e tyre sociale kanë reaguar kundër popullit Shqiptarë duke i cilësuar këtë popull si të mallkuar dhe të dënuar nga Allahu, poashtu profetizojnë që « Populli Shqiptarë do të marrë së shpejti ndëshkimin e tyre ».
Organizata terroriste ka hedhur poshtë duke mohuar përqindjen e madhe të muslimanëve që janë në Shqipëri e Kosovë duke i cilësuar si « Popull mëkatar kundër rrugës së drejtë të Allahut dhe mësimeve islame i cili na ka udhëzuar Profeti Mohamed ».
Populli Shqiptarë duke përfshirë Shqipërinë e Kosovën sipas tyre « është një tokë e mallkuar dhe se Allahu do i ndëshkojë me luftë të madhe dhe të pa mëshirshme ».

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s