Kjo është bota e shekullit tonë: disa vdesin për lirinë, të tjerë tallen me të

Volodymyr Zelensky (President i Ukrainës)

Shikoje këtë burr!
Ai është 44-vjeç dhe ka një familje të mrekullueshme,por tani ai është NJERIU I FUNDIT I VËRTET NË BOTË, një lider që nuk iku nga agresori gjakatar rus! Ai mund të mbushte një avion me para dhe të largohej nga Ukraina për në Amerikë, nuk e bëri!duke thënë « Unë kam nevojë për municion, jo për udhëtim » ai mund të fshihej në një kafaz, ai nuk e bëri! Ai mund t’ua kishte dorëzuar vendin rusëve, nuk e bëri!
Në 48 orë ky njeri mund të largohet, por atë që ka bërë për vendin e tij, askush nuk e ka bërë që nga lufta e dytë Botërore! Bota udhëhiqet nga frikacakë dhe të pabesë, ndërsa ky njeri mbronte popullin e tij, duke luftuar në rrugë përkrah tij, të gjithë të tjerët nuk dinin ta shtypnin! Kjo është bota e shekullit tonë: disa vdesin për lirinë, të tjerë tallen me të.
Ai është Zelenski, heroi i fundit i Evropës!!

Nga: Mane Fusha
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s