Futbollisti i Kombëtares Kroate Luka Modric jep mesazhin e tij për luftën në Ukrainë

Luka Modric

Shumë përsonalitete të njohura botërore kanë reaguar ndaj sulmeve ushtarake ruse kundër Ukrainës të cilët e dënojnë ashpër dhe kërkojnë që kjo gjëndje e rëndë të ndalojë sa më parë, poashtu dhe futbollisti i njohur i Kombëtares Kroate Luka Modric ka dhënë mesazhin e tij duke thënë:

« Jam rritur në luftë kundër Serbisë dhe nuk ia uroj askujt. Ne duhet të ndalojmë këtë marrëzi ku vdesin njerëz të pafajshëm. Ne duam të jetojmë në paqe »
-Luka Modric

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s