Gazeta franceze Le Figaro-s, tre mijë koka shqiptarësh i janë dërguar Sulltanit

Në vitin 1831 tre mijë koka shqiptarësh i janë dërguar Sulltanit në seraje të kohës si shenjë dëshmie të triumfit në luftë ndaj tyre, që ti tregohej se si i vrisnin Shqiptarët që s’donin të bëheshin e të silleshin si Musliman, siç kërkonte Padishahu prej Stamolli..
« Akademitë tona shkencore » as që u shkon mendja, nuk duan apo nuk kanë dijeni se si ta bëjnë ndonjë Dosje për gjenocidet e pandërprera osmane ndër shekuj, ndërsa intelektualët e këtij populli e përmendin nganjëherë vetëm gjenocidin serbë dhe atë grek.
Të shkretët për mend …
Punët tona edhe tani kur jemi në shekullin 21 , kanë marrë « azil » në « oda burrash »?!

Nga: Bajram Kabashi
MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s