Hapet Ambasada e Republikës së Kosovës në Jeruzalem, në kryeqytetin historik të Izraelit

Ambasada e Republikës së Kosovës në Jeruzalem

Ngjarja më e bukur dhe kuptimplotë e këtyre ditëve!
Hapet Ambasada e Republikës së Kosovës në Jeruzalem, në kryeqytetin historik të Izraelit, një eveniment shumë i rëndësishëm, i cili do të shënohet në analet e Historisë Moderne/Bashkëkohore të Popullit Shqiptar.Turqia, Serbia dhe ithtarët e tyre, le t’u gëzohen ambasadave të veta në Tel Aviv ose përfaqësive diplomatike në Gaza!

Nga: Paulin Zefi
MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s