Mirditorët mbrojtën dinjitetin e tyre: Reagon avokat Ndre Molla, çeshtja do të kalojë në arenën ndërkombëtare

Leon Molla i dënuar si organizator i kryengritjes së Mirditës, dhe Av. Ndre Molla i cili ka kërkuar shqyrtimin e kësaj çështeje në Gjykatën ndërkombëtare

« Sapo më erdhi prokura e posaçme me të cilën, familja e z. Leon Molla më caktoi si përfaqësues ligjor. Nis beteja me drejtësinë e keqpërdorur nga politika otomaniste e rilindjes. Të mbrosh interesin kombëtar të shqiptarëve kjo lloj drejtësie të burgos…Do ti njoftojmë dhe do të kemi mbështetjen e të gjitha organizatave ndërkombëtare të gazetarëve dhe të organizatave të mbrojtjes së të drejtave e lirive njerzore… Do ja dalim të mbrojmë interesat e ligjëshme të z. Molla, e nëpërmjet tij, do të mbrojmë dinjitetin e Mirditës e Shqipërisë, të cënuara nga një vendim gjykate absurd. Do të përfaqësoj këtë çeshtje edhe në intitucionet ndërkombëtare që do të merren me rastin e ndëshkimit të padrejtë të z. Leon Molla.Shkulja e flamurit turk nga Diga e HEC Qafmollë Mirditë, të vendosur në mënyrë të paligjëshme me 31 Dhjetor 2018, nuk ishte vepër penale por vepër Kombëtare Nuk është aspak urrejtje për flamurin turk, por respekt për Mirditën dhe historinë e saj, Shqipërinë dhe Flamurin e saj. Padrejtësia do të marri përgjigjen e duhur ligjore nëpërmjet një rruge të gjatë deri në Strasburg. Përfaqësuesi Ligjor i Familjes « Molla ».
Avokat Ndre Molla ».

Shkruan Av. Ndre Molla në rrjetin e tij social FB.

MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s