Komunikatë e një nëne shqiptare që i mbahet peng vajza në Qipro

Dinora Neçi me vajzën e saj Eleftheria dhe çertifikata origjinale e vajzës

Media Independent po publikon komunikatën e nënës shqiptare të cilës i mbahet peng vajza padrejtësisht në Qipro.
Me të gjitha përpjekjet e saj nuk ka arritur dot të ktheje vajzën pranë vetes.
Gjithashtu të gjitha kërkesat e saj drejtuar qeverisë shqiptare që të ndërhynin kanë rënë në vesh të shurdhër.
Kjo komunikatë po publikohet e plotë për herë të parë nga Media Independent të cilën fton ndjekësit ta shpërndajnë këtë deklaratë, poashtu të gjitha mediat kanë lejen që ta marrin si material dhe ta publikojnë

MEDIA INDEPENDENT

2 commentaires

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s