Vienë: Njëri nga 4 terroristët ishte Shqiptarë i cili e poshtëroi Kombin e Shqipeve

Flamuri i Austrisë

Njëri nga 4 terroristët e masakrës se Vienës është me origjinë shqiptare.
Dikur mediat ndërkombëtare shkruanin për harmoninë ndërfetare dhe vlerat që mbarte kombi shqiptarë, ndërsa sot po shkruajnë se në këtë akt terrorist ka marrë pjesë dhe një shqiptarë.
Nuk është aspak për tu quditur sepse nëpër tavolinat e kafanave në perëndim Shqiptarët flasin kryesisht për islamin dhe kuranin, poashtu përshëndesin në arabisht, ka nga ata që mbështesin hapur dhe publikisht aktet terroriste, kyesisht këtë e bëjnë « shqiptarët » e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.
Shqiptarët islamik çdo ditë po përdhosin emrin dhe vlerat e larta që ka Kombi ynë.
Rasti i fundit në Vienë emrin Shqiptarë e kanë poshtëruar aq keq sa që të refuzosh të prezantohesh si i tillë.
Ne e harruam shpejt nderën që bëri Austria ndaj Shqipërisë e cila fal saj sot ekziston Shqipëria në hartë.
Pa dyshim po rradhitemi në popujt islamik dhe terrorist e kjo i favorizon armiqt tonë shekullor turq, serb, grek e malazez.
Me pak fjalë ne jemi popull dështak të cilën kurrë nuk ditëm dhe nuk do të dimë të bëhemi europian dhe të sillemi si të tillë.

MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s