Francë, akti terrorist: Reagon Macron, Le Pen: Na duhet legjislacioni i luftës

Macron dhe Le Pen

Emmanuel Macron sapo është larguar nga Elysee për t’u bashkuar me njësinë e krizës në Ministrinë e Brendshme, poashtu ka reaguar për këtë ngjarje dhe Le Pen.

Emmanuel Macron: « Përgjegjësia ime është të mbroj të gjithë francezët. Pavarësisht polemikave, pavarësisht vështirësisë së vendimeve që duhen marrë. Unë plotësisht e supozoj atë ».
Marine Le Pene: « Na duhet legjislacioni i luftës ».

MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s