Ne Shqiptarët pretendojmë se jemi si europianët, por fatkeqësisht JO

Leon Molla, gazetar-Francë

Kam vënë re në rrjetet sociale që çdo ditë Shqiptarët ofendohen mes njëri-tjetrit, aq rëndë ku shkojnë deri aty të ofendojnë me « listën e dasmës », jo për qështje individuale, por për atë politike!
Për mendimin tim kjo sjellje nuk është aspak e mirë, sepse mundësia çdo përsoni i jepet një herë në katër vjet të vendosë për fatin e tij, të familjes dhe të Shqipërisë.
Më e pa pëlqyeshmja është fakti se: Një përson ofendon, huligantizon dhe humb uturunë kundrejt një force politike duke e akuzuar dhe ofenduar në çdo formë të mundëshme, pastaj ditën e votimit ai përson harron gjithçka ka thënë për katër vjet rresht, për kundrejt lekut shet votën dhe hedh në kuti plumbin kundër vetes, fëmijëve, familjes dhe Shqipërisë.
Nëse do ishim vërtetë europian dhe me kulturë europiane, gjithësecili nga ne duhet të heshtim dhe në heshtje duhet të vendosim me votën tonë të lirë dhe Demokratike.
Mos abuzoni me veten tuaj, mos bëni si mesjetar, mos u shitni dhe mos u bleni, por vendosni me qetësi për fatin tuaj.
Një herë në katër vjet ju jepet mundësia dhe këtë mundësi shfrytëzoni në maksimum, silluni si europian dhe tregojeni veten se ne jemi të tillë dhe se duhet të jemi me patjetër pjesë e familjes së madhe Europiane.

Nga: Leon Molla
MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

 1. Bonjour,

  Je me permets de vous contacter car notre outil d’analyse de site pourrait vous intéresser.

  N’hésitez pas à visiter notre site https://seowin.app et à le tester gratuitement.

  Je reste à votre disposition si vous avez la moindre question.

  Bien à vous,

  Hugo

  J’aime

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s