Pas Izraelit pritet ta njohë Kosovën dhe Selia e Shenjtë Vatikan

Vatikani dhe Benjamin Netanyahu

Njohja e Kosovës nga Izraeli dhe vendosja e ambasadës së Kosovës në Jeruzalem ka ngjallur urretje nga bota islame dhe turqia të cilët popullit të Kosovës i kanë vënë llojë-llojë epitetesh si tradhëtar, qafira, pismilet etj.
Së shpejti dhe Selia e Shenjtë Vatikan pritet të njohë Kosovën, ky do të jetë një lajm i mirë e i shumëpritur nga mbarë Kombi Shqiptarë.
Miqtë e vjetër nuk e tradhëtojnë vendin e Shqiponjave.

MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s