Erdogan: Na tradhëtuan, nuk do të ndërtojmë më xhamia tek qafirat

Taipi, Jeruzalemi dhe flamuri i Kosovës

Presidenti turk Erdogan nuk e ka pritur aspak mirë vendimin e qeverisë së Kosovës për vendosjen e ambasadës në Jeruzalem pas njohjes si shtet nga Izraeli.
Ai ndjehet i tradhëtuar nga « vëllezërit » e tij kosovarë i cili bëri gjithëçka që ta lulëzonte Kosovën martire me xhamia duke ndërtuar minare njërën më të lartë se tjetrën.
Qafirat e Kosovës përfundimisht e tradhëtuan Erdoganin dhe turqinë duke u bërë palë me Izraelin dhe për këtë Erdogan mund të marrë një vendim të rëndë ndaj Kosovës i cili mund të ndalojë çdo investim për ndërtimin e xhamiave të tjerë që ishte planifikuar nga shteti Turk.
Poashtu hoxhallarët ekstremist të Kosovës nuk ndjehen aspak të lumtur për këtë vendim që ka marrë Kosova sepse për ta mund të vijnë ditë të zeza ku fondet e tyre që merrnin nga turqia mund të ndalohen.

MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s