1999 çifti Netanyahu mbanin në krahë fëmijët Kosovar

Benjamin dhe Sara Netanyahu me fëmijën Kosovar

21 vjet më parë – në vitin 1999 – Benjamin Netanyahu dhe bashkëshortja e tij, Sara, mbanin në krahë këtë djalë kosovar, të ikur nga vendi i tij, për shkak të terrorit serb.
Tani, në 2020, Izraeli i del krah sërish Kosovës.

Nga: Izraeli Sot
MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s