Muaj Shtator 2020: Gjergj Kastrioti arrin në mes Prizrenit

Heroi i Kombit Shqiptar Gjergj Kastrioti

Shumë shqiptar anë e kënd trojeve etnike shqiptare dhe diaspora e madhe atdhetare më pyesin se kur do të vendoset monumenti i Gjergj Kastriotit -Skënderbeut në Prizren.
Për shkak të pandemisë kemi pasur një shtyerje për një kohë të caktuar.Shtatori do të jetë muaji që do ta vendosim Monumentin e Gjergj Kastriotit -Skënderbeut në Prizrenin e Besëlidhjeve Shqiptare.
Për datën dhe ditën e saktë do të iu njoftojmë publikisht përmes një komunikate zyrtare së bashku me Komunën e Prizrenit.
Pas Prishtinës edhe qyteti i Besëlidhjes Shqiptare, Prizreni do të jetë qyteti i cili do të vizitohet nga pelegrinazhët e shumë vendeve të botës për ta parë Gjergj Kastriotin- Skënderbeun.

Nga: Nue Oroshi
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s