Politika Shqiptare si majtas dhe djathtas e tradhëtoi Diasporën Shqiptare

Zef Përgega, Amerikë

Jam një ndër të paktit që me forcë e kam denoncuar politikën socialiste, e cila me bujë organizoj “Sami(u)tet e diaspores” Me bujë të madhe mblodhi të gjithë fosilet komuniste dhe ato që mbanin etiketën e nacinalistëve të vjetër me pseodonime sa i joshi me disa pjata bukë peshku “To Go” të mbushura me sallata foragjere lopësh, për të krijuar imazhin e bashkimit komunist të diaspores.
Ajo disaporë sidomos ajo amerikane që kishte hequr të zitë e ullirit ata dhe familjet e tyre nëpër burgjet komuniste.
Asaj diaspore pra që ia vodhen pronat si komunistët e vjetër si ato të rinjë për 80 vjet që Shqipërisë dhe Shqiptarëve nuk do ti hiqet nga kurrizi për 800 vjet masa hosteni lëkurës së buallit.
Për ta bërë bindës idenë se diaspora do të përfshihet në votime socialistët e vunë në program organizimin e diaspores mbi baza partie sa u themeluan në Amerikë 85 celula paramilitare komuniste të gatshme të hynin në Shqipëri edhe ushtarakisht nëse rrezikohej regjimi i ri komunist.
U themelua Ministria e diaspores ose Komiteti Qëndror i Partisë Komuniste në Diasporë nën hundë të ndërkombëtarëve dhe po në nënbishten e ndërkombëtarëve lejohet që diaspora shqiptare të mos votoje dhe të mos ketë kandidatët e vet, kur në Amerikë jetojnë 1. 100 mijë shqiptar.
Të pakten që nga vitin 1990 e këndej mbarojnë studimet e larta dhe me grada shkencore mbi 12 mijë shqiptarë.
Pikërisht instalimi i vlerave shkencore dhe shoqërore të këtyre njerëzve nën hundë të iluminatit të ndërkombëtarëve nuk lejohen dhe nuk kanë shans të implementohen në Shqipëri dhe as në Kosovë.
Këta janë ndërkombëtarët djaj që ju i konsideroni engjej. A ka engjjej homoskesual, prostitues dhe të korruptuar?
Të gjithë liderit politik kanë deklaruar për votën e emigrantëve, fjalë që e përdorin me nëçmim, por janë këta emigrantë që kanë sjellë në Shqipëri 42% të të gjithë të ardhurave në Shqipëri.
Me reformën zgjedhore emigrantët shqiptar nuk kanë të drejtë vote.
Më vjen keq për disa komunista e sigurimsa dhe vatranë nga diaspora që u vërsulen nëpër dyqane të blinin kostume dhe brekë tek “Viktoria Secret” dhe parfume për sekretaret që do të punësonin.
Jam i hidhëruar, por për këtë të fundit lotoj duke qeshur deri në fund të gazit për këta gazepe të frymës dhe jetës tonë!

Nga: Zef Përgega
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s