Sllogani osmano-ramjan Shqipëria në Europë ogurzi. Qeveritarët duhet të bëjnë testin e AND-së

Zef Përgega, Amerikë

…për të provuar sa shqiptarë janë, deputetët dhe qeveria tani dhe më vonë para se të marrin pushtetin duhet të detyrohen me ligj special të bëjnë testin e AND-së se sa përqind janë shqiptar. E sigurtë se shqiptarzmi i tyre në gjak nuk do ta kaloje shifren 5%!…!

Hyrja e Shqipërisë në Europë me dekrete poltitike është pandemia më e rrezikshme për popullin shqiptar që do të bëjë kockë e lëkurë dhe mish për pëshkaqenët e oligarkisë europiane.
Shqipëria, e cila është shumë më e pasur se shumë vende që janë ulur në krye të institucioneve europiane, është sot zvarritsja më e madhe për copën e bukës së fëmijëve në Europë, duke u krahasuar sipas statistikave me disa fise afrikane.
40 – 45% të të ardhurave janë nga emigracioni. Pse shqiptarët zgjedhin gjithmonë të ligjtë, pse shqiptarët, kur thoshte Fishta se mund ti bësh bashkë kur mund të mbash në grusht një tufë me pleshta!
Eshtë një arsye që nuk e thonë se shqiptari gjithmonë i ka shkuar të keqes nga pas si kalina karrocës së prishur.
Pas Gjergj Kastriotit Skënderbeu në të shumtën e rasteve ato që kanë dalë në krye të kombit kanë qenë kopilana.
Vinin e vazhdojnë të vijnë në Shqipëri, agjentë, serb, grek, malazez, turq, bullgar, rus me kostumin e dashurisë dhe pjellin kopila në Shqipëri, i shkollojnë bijtë e tyre të “panjohur” i çojnë jashtë shtetit, i promovojnë, i dërgojnë në parlament, në qeveri në diplomaci, i bëjnë biznezmen të fuqishëm dhe pronar mediash dhe kështu këta ia vënë lakun në fyt Kombit Shqiptar.
Shqiptari me votën e tij duhet të kërkoje që ai që kandidon për poste të larta, madje edhe për në administratën lokale duhet të bëje AND-në gjakut dhe të provoje se shtatë brez nuk ka asnjë gram gjaku me tradhëtarët dhe pushtuesit.
Ju kujtoj një ngjarje. Një i ri malësorë, një 25 vjeçar, duke lexuar shkrime, e duke dëgjur publicistin Milaim Zeka se aty ku ka shkel këmba e kalit turk dhe aty ku ka pshurr pela e pushtuesit janë turq dhe jo shqiptar, shkoi i riu dhe bëri AND-në. Doli 100% shqiptar. Festë e madhe në familje dhe me miq si në një festë fetare ashtu siç dinë ti bëjnë malësorët në botën e lirë.
Kur e dënuan me vdekje Koçi Xoxen i thanë se në emër të popullit je i dënuar me vdekje ai pyeti trupin injorant gjykues ushtarak: “Cilit popull?!” “Popullit shqiptar!” “Po unë jam bullgar!”- tha Xoxe.
Kjo është një teori globaliste. Kur rinia e përmbysi kapotën staliniane të Shqipërisë thirren: “E duam Shqipërinë si e gjithë Europa!” Nuk thanë dhe as nuk thirren: “Duam të shkojmë në Europë!”.
Të gjitha vendet e kanë ndërtuar Europën brenda tyre me ligje, me ekonomi, demokraci dhe respektim të të drejtave njerëzore. Shikoni Shqipërinë makabre në jetën shoqërore me një varfëri që mund të krahasohet me shekullin 15-të.
Fundi i teorisë globaliste komuniste 100 vjeçare dhe fitorja e teorisë secili shtet i fortë në kullën e vet do të jetë shpëtimi i Shqipërisë.
Shqiptarë: Teoria se do të shkojmë në Europë me trakte politike, të cilat janë trakte partizane do tu sjellë më keq në jetën mjerane. Sot për sot qeverisja në Shqipëri e ka kthyer vendin në një kënd kosh plehu që sa herë dalin krimba i dizifektojnë.
Qeveritarët duhet të bëjnë testin e AND-së.

Nga: Zef Përgega
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s