Jeni një drapër, një kazëm, një pushkë… Ju nuk dini të jeni qënie njerzore!

Kasapët e shqiptarëve

Ju nuk dini të jeni qytetar të denjë, e imagjino të presesh nga ju për të qënë pushtetar, drejtues,nënpunës, politikan, të denjë dhe me vlera për Shqipërinë hallemadhe…
Ju nuk dini të jeni qënie njerzore!
Ju dini vetëm të jeni vegla, pa shpirtin njerzor!
Ju jeni një drapër, një kazëm, edhe një pushk, këta jeni ju! Se kështu ju edukuan të parët tuaj që pa pasur një libër në shtëpi, u bënë drejtues të Shtetit Shqiptar që e rrënuan dhe e mjeruan…
Ndaj ju duhet të mëshiroheni për qënien që përfaqësoni, ngase qënia juaj nuk ka asnjë element edhe cilësi njerzore humane fisnike.
Ju jeni edhe më keq se kafshët, se edhe kafsha vepron sipas natyrës së sajë…
Ju jeni të denatyruar nga shpirti njerzorë.
Si mund t’ju lihen juve fatet e qënive njerzore.!?
Ju jeni anti-njerzorë të paprecedent, që nuk ngopeni me gjakun e bashkëqytetarve tuaj…!
Të parët tuaj vranë e prenë sa mundën, ndërsa ju mbroni krimet e tyrë me çdo mënyrë…
Ju jeni më kriminel së të parët tuaj, se ju në një kohë tjetër mbroni krimet më ç’njerëzore…
Çfarë t’ju thuash më shumë juve?
Ju jeni lenda e ferrit, dhe as skuqeni as nxiheni… Ju jeni vampirat e shoqërisë…

Nga: Redon Veliu
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s