Genocidi osman ndaj Shqiptarëve dhe dashuria e Shqiptarëve ndaj tyre

Genocidi osman ndaj Armenëve

Këtë shkrim e shoqëruam me fotografinë e vitit 1915 që dallohen qartë gra Armene të kryqëzuara në kryq nga ushtria turke.
Ndaj popullit Armen perandoria osmane masakroi mbi 1.5 milion njerëz, gra, fëmijë, pleq u prenë, u djegën dhe u masakruan pa mëshirë nga kjo ushtri e ndyrë që bënin orgji me motrat dhe kushurirat e tyre.
Tillë genocidesh nga perandoria osmane janë bërë dhe ndaj popullit Shqiptarë, jo vetëm që i masakruan, por përveç kësaj i përdhunuan, i morën nderin e pasurinë, i prishën kulturën dhe besimin e të parëve duke i zëvendësuar ato me kulturat e tyre të ndyra.
Mbushën trojet Shqiptare me xhamia, me zakone pedofilizmi dhe martesa brenda gjakut, populli shqiptarë jo vetëm që u asimilua, por fatkeqësisht ndjeku besimin dhe kulturën e tyre të ndyrë, e më e turpëshmje mbeti në atë kulturë Salaudiniane.
Sot këta anadollakë të brezit ri, kopilat e një perandorie gjakatare marrin përsipër të shkruajnë historinë e Kombit tonë, mbi të gjitha duan të shkruajnë për heroin e Kombit Shqiptarë Gjergj Kastriotin.
Si është e mundur që një « intelektual » me besim, kulturë e tradita osmane mund të shkruaje siç duhet për një Hero të Krishterë, me kultura perëndimore e tradita të lashta Ilire?!
Kurrë një anadollak nuk mund të shkruaje të drejtën e një Heroi apo një Kombi që vetë rraca e tyre tentuan ta zhdukin nga faqja e dheut.
Kjo është Shqipëria që në çdo cep të kësaj toke ngrihen minare dhe sheshet e tyre mbushen me islamikë që ngrijnë prapanicën duke i terguar Perëndimit se ne jemi Komb i spermatozoitizuar nga një rracë e ndyrë osmanësh.
Kjo është Shqipëria që harroi gjakun e derdhur të të parëve nga shpatat osmane dhe sot trashigimtarët e tyre përqafojnë besimin, kulturën dhe traditat e ndyra të rracës osmane, jo vetëm kaq, por mbajnë emrin dhe mbiemrin anadollak dhe krenohen si rracë Shqiptari 100%, kjo është sa për të qeshur dhe për të qarë.
Në Europë prezantohen si psh. jam Mahmuti, Karahmamuti, Abdullahu ose Osmani dhe krenohen me këto emra duke thënë se ne jemi ata rraca e pastër e Shqiptarit e jo si ata kaurrat dhe kryqalit që në të vërtetë duam apo nuk duam ata janë autokton dhe rraca e pastër e Shqiptarizmit.
Kjo është Shqipëria që bythën e duan në turqi dhe kokën në Europë, kjo është Shqipëria dhe rraca Shqiptare që janë bërë më turq se turqit, më arab se arabët, më mut se muti dhe i thonë vetes 100% Shqiptarë.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s