Video: Covid-19 është një mashtrim, Masonët duan të kontrollojnë botën

Në të gjithë botën doktorë të famshëm që kanë lënë histori në fushën e mjeksisë, poashtu doktorë dhe profesorë të mëdhenj që kanë marrë çmimin Nobël po flasin për Covid-19 se është një pandemi e cila do të dertyrojë mbarë botën ti nënshtrohen një plani që është programuar shumë vite më parë me qëllim për t’ju injektuar një microçip që do të kenë mundësinë ta kontrollojnë njeriun.


MEDIA INDEPENDENT


Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s