Imunizimi ndaj pandemisë Covid-19 përmes vaksinimit kushtëzohet nga ADN-ja e njeriut

« Mbas ngjyrës gri, toka ka marrë ngjyrë blu dhe ka qenë e mbuluar e gjitha me ujë. Perioda blu e tokës është një mister për gjeologët. Në këtë periudhë lindi ADN-ja dhe ADN-ja lindi nga balta ose më saktë lindi nga lluca e percipituar në fund të uijt. Sipas analizave shkencore të bëra uijt të izoluar në gurë japin rezultatin se jeta në tokë është shfaqur para 3.7 milion vjetësh ». (Citim nxjerrë nga një dorëshkrim i autorit).
Ju referova këtij dorëshkrimi për të treguar ashtu siç është mister origjina e ADN-së në tokë, ashtu është mister deri tani dhe origjina e virusit Covid-19 në tokë!
Studimet shkencore të nxjerra nga të ndjerët që kanë humbur jetën nga Covid-19 kanë treguar që shkaku i humbjes së jetës së tyre është ADN-ja difektoze pavarësisht nga mosha e njeriut.
Pra të gjithë ata njerëz që preken nga Covid-19 dhe kanë një ADN difektoze janë të destinuarit e fatit nëqoftëse nuk ndërhyhet më parë në riparimin e ADN-së së tyre.
Duke u nisur nga kjo e dhënë shkencore bazuar në statistikat e deritanishme nuk don shumë mendje për të treguar se vaksinimi për tu imunizuar nga virusi Covid-19 duhet të bëhet me vullnet të lirë dhe duke qenë të vetëdijshëm dhe të ndërgjegjëshëm për kushtezimet që paraqet kjo vaksinë ndaj kobajve të saj.

Nga: Preng Molla
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s