Honjo: Covid-19 nuk është një virus i zakonshëm por i prodhuar nga njeriu

Prof. Dr. Tasuku Honjo, fitues i çmimit Nobel

Nëse kjo që unë po them provohet të jetë gabim qoftë tani ose pas vdekjes timë ju mund të ma hiqni çmimin Nobel

Profesori japonez i mjeksisë, fitues i çmimit Nobel, Prof. Dr. Tasuku Honjo ngjalli interes ditën e sotme duke u shprehur se Koronavirusi nuk është një virus i zakonshëm.
« Nëse do ishte një virus i zakonshëm ai nuk do kishte prekur negativisht të gjithë botën në këtë mënyrë. Kjo për shkak se për sa i përket natyrës, temperatura ndryshon në vende të ndryshme. Nëse do ishte i zakonshëm do të kishte prekur negativisht vetëm ato shtete të cilat kanë të njëjtat temperatura si Kina. Në vend të kësaj, ajo po përhapet dhe në vende si Zvicra, në të njëjtën mënyrë siç po përhapet dhe në zonat e shkretëtirës. Ndërkohë që nëse do ishte një virus i zakonshëm ai do përhapej vetëm në vende të ftohta dhe do vdiste në vendet e ngrohta.
Kam bërë 40 vite punë kërkimore mbi kafshët dhe viruset. Nuk është një virus i zakonshëm. Është i prodhuar nga njeriu dhe është tërësisht artificial. Kam punuar për 4 vite në laboratorin e ëuhan-it në Kinë. Jam plotësisht i njohur me stafin e atij laboratori. I kam telefonuar ata të gjithë, që pas shfaqjes së Koronavirusit. Të gjithë telefonat e tyre janë të fikur 3 muajt e fundit. Tashmë kuptohet se të gjithë teknikët e laboratorit kanë vdekur.
Bazuar në të gjithë njohurinë time dhe kërkimet e deri-tanishme mund të them me 100% siguri se « Koronavirusi nuk është një virus i zakinshëm. Ai nuk erdhi nga lakuriqët e natës. Kina e prodhoi atë.
Nëse kjo që unë po them provohet të jetë gabim qoftë tani ose pas vdekjes timë ju mund të ma hiqni çmimin Nobel. Kina po gënjen dhe e vërteta do të zbulohet një ditë për të gjithë.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s