Fotografi të rralla 1951: Mirditorët antikomunistë, të arratisur nga Shqipëria

Këto fotografi janë bërë në vitin 1951 në Jugosllavi dhe shumë prej tyre janë Mirditor antikomunist të cilët u arratisën nga Shqipëria komuniste, pas lirimit nga Jugosllavët u larguan në Europë dhe Amerikë.
Media Independent fton të gjithë ata që i njohin këto përsona të na shkruajnë për emrat e përsonave në fotografi, pasi shumë familjarë duan të dinë mbi fatin e të afërmëve të tyre që fatkeqësisht nuk janë bërë të gjallë që nga ky vit që janë bërë këto fotografia.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s