Solidaritet: Vendvarrimi i Gjergj Kastriotit ndriçohet me ngjyrat e flamurit Shqiptarë dhe Italian

Vendvarrimi i Gjergj Kastriotit, Lezhë

« Katedralja mesjetare e Shën Nikollit dhe Përmendorja e Vendvarrimit të Gjergj Kastriotit-Skënderbeu », sonte është ndriçuar nga të gjitha anët me ngjyrat e « Flamurit Shqiptar dhe atij Italian », në shenjë solidariteti me situatën e vështirë që po kalon Italia, e cila është goditur rëndë nga Covid-19.
Shumë faleminderime për Shkelqim S. Kucana që ka realizuar këtë ndriçim.
Të lumtë dora e mendja.

Nga: Paulin Z. Zefi
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s