Video: Vatikan, Papa Françesku i vetëm në Shën Pjetër, lutet për botën

Papa Françesku, Vatikan

I vetëm në Sheshin Shën Pjetër Vatikan, nën shoqërimin e Këmbanave dhe sirenave të Ambulancave Papa Françesku kreu ritualin dhe u lut për situatën që bota po kalon:
« O Zot i Gjithpushtetshëm e i mëshirshëm, shikoje gjendjen tonë të dhimbshme. ngushëlloji bijtë e tu e hapi zemrat tona për shpresën, që ta ndiejmë mes nesh praninë e Atit Qiellor. »
Papa Françesku

VIDEO


MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s