Video: Infermjerja Shqiptare në Itali, Covid-19 prek ç’do moshë

Infermjerja Rudina Lika Ferrero

Infermierja Shqiptare në Itali Rudina Lika Ferrero exclusive tregon për Media Independent mbi situatën aktuale nga Covid-19 në Itali dhe këshillon mbarë opinionin që të kenë shumë kujdes, gjithashtu tregon se si mund të mbroheni nga kjo pandemi.

VIDEO


MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s