Francë: 1696 përsona të vdekur, 365 brenda 24 orëve dhe 29.155 të prekur nga pandemia

Numri i të vdekurve nga Covid-19 në Francë ç’do ditë po vjen e rritet, aktualisht kanë vdekur 1696 përsona ku brenda 24 orëve kanë vdekur 365 përsona, ndërsa të prekur nga kjo pandemi është 29.155 përsona dhe në spital janë 13.904, ndër ta 3375 ndodhen në gjendje të rëndë.
Kjo situta po rëndohet nga momenti në moment, por Franca shpreson që do ja dalë kësaj situate duke ju vënë në shërbim të prekurve nga pandemia dhe medikamentin Hydroxychloroquine i këshilluar nga Prof. Dr. Didier Raoult që pas shumë debateve Franca me dekret autorizoi përdorimin e saj.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s