Mësoni të vërtetën e mashtrimit të madh për Coronavirusin (Video)

Dr. Stefano Montanari

40 vite Doktor i sëmundjeve Patologjike (pra i fushes së tijë) Virolog, dhe shef i Kirurgjisë!
Shoqja e tijë (gruaja) Virologe e diplomuar në Fushen e Epidemisë!
Në itali vdekjet në përgjithësi variojnë nga 650.000 dëri në 700.000 në periudhen një vjeqare!
Italia ka një popullatë mbi 65 milion banorë!
Sot, Pothuaj 3 javë – një muaj, vdekje të çdo tipi fut këtu edhe Covid-19 janë rreth 5000.
Ata që kanë dyshim në atë ç’farë thotë mjeku në fjalë ti fusin lapsin njëhërë pastaj të japin opinionin përsonal!
Në itali sot janë hapur vetëm dyqanet me mallra elementare (ushqimore) dhe ato sanitare (dizinfektuese), spitalet, tabakinat, distributorët e benzinës!
Borsa botërore kudo sot është nën minus, nga -1 e deri edhe -15!
Edhe pse çdo shtet humb në borsa ajo për çudi nuk mbyllet edhe pse mund të pezullohet ajo globalisht !!
Nuk mjafton kjo!?? Si dëshmi!
Të varfërit do varfërohen, të pasurit do pasurohen dhjetfish apo qind fish!
Kush përfiton!?
Miliarderët Botërorë, duke blerë pasuritë shtetërore, bizneset, pasuritë e patundshme shtetërore, njëjtë siç filloi në Kinë që bleu miliarda pasuri nga shtetet që ishin aleatë të SHBA-së dhe nga aty filloi politika « e hapjes se virusit »!!
Mjafton të ceket ushtrimi i përbashkët USA-KINA jo me largë se vitin e kaluar 2019 nën emrimin « aksioni kundër Corona Virus »!
Jo pak habitëse ku pas më pak se 6 muaj ngrihet qeshtja e problemit të epidemisë pra të kësajë që sot po politizohet!
Ky është virusi Real…
Jo Corona që ka mbi dhjet vjet që po imunizohet në popullata. Një her si Ebolla, sars, corona, tani si Covid-19!

Video

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s