Giussepe Conte: Ne kemi humbur kontrollin, shpresa vetem tek Zoti

Kryeministri Italian Giussepse Conte

Në këto momente shumë të vështira që po kalon Italia nga pandemia Covid-19 të gjithë i kthyen shpinën, Franca dhe Gjermania nuk i dhanë asnjë ndihmë për të përballuar këtë situatë tepër të rëndë që po kalon Italia këto ditët e fundit.
Fytyra e vërtetë e familjes europine e tregoi se nuk është një familje e bashkuar për të ndihmuar njëri-tjetrin, por një familje që shikojnë vetëm interesat e tyre dhe pë të zhvatur të dobëtin.
Lind pyetja: Ç’farë duhet ky bashkim kur nuk ndihmon në këto raste të tilla dhe shumm të rënda?!
Pas kalimit të këtij virusi europa do të jetë ndryshe, të gjithë do të hedhin sytë nga vendi i tyre, sidomos Italia tashmë e ka kuptuar fort mirë se s’ka ç’farë i duhet më qëndrimi në familjen e madhe europiane, në këtë familje dallaveregjinjsh dhe interesagjinsh.
Kryeministri i Italisë u përlot përpara medjave duke thënë se e kemi humbur kontrollin dhe shpresa e fundit është Zoti për të shpëtuar popullin.


« Ne kemi humbur kontrollin, kemi vrarë epideminë fizikisht dhe mendërisht.
Nuk mund të kuptojmë se çfarë mund të bëjmë, të gjitha zgjidhjet janë lodhur në tokë.
Shpresa jonë e vetme mbetet deri në Quello, shpëtim i Zotit populli yt »
. tha Kryeministri Giussepe Conte.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s