Heronjt e vërtetë të Italisë, luftëtarët kundër pandemisë koronavirus

Këto fytyra flasin një mijë fjalë.

Këta janë heronjt e italisë të cilët 24 orë qëndrojnë në spital për të shpëtuar jetë njerëzish.
Ç’do moment ndodhen përballë rrezikut, por me fuqinë e tyre shpirtërore dhe humane qëndrojnë të palëkundur dhe përballë koronavirusit me shpresën që të triumfojnë kundrë kësaj pandemie.
Zoti i ndihmoftë dhe i bekoftë

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s