Albin o biri i nënës, po ç’pate që fole kundër Amerikës

Albin Kurti

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti në zgjedhjet që u zhvilluan në Kosovë partia e tij LVV arriti të fitojë bindshëm ku me politikën e tij të « hollë » arriti të bëjë për vete popullin e Kosovës.
Pas marrje së pushteti, Albinit filluan ti dalin brirët dhe mendoi që u bë deti kos.
Vetë votuesit që besuan Kurtin për kryeministër filluan të dyshonin në politikën e tij, ai jo vetëm që kishte qëllime për të hequr taksen me serbinë, por donte të hynte në diskutime me serbinë, gjë kjo që ishte në dëm të Kosvës.
Shkon dhe më tej i cili në një rast u prononcua duke thënë se populli i Kosovës nuk e do Amerikën.
Albin o biri i nënës, po ç’pate që fole kundër Amerikës?
U bëre kryeministër dhe tu rrit morri, arrite deri aty që të hidhni hipotizime në emër të popullit.
Tani jeni një njeri dështak të cilën e treguat për një kohë fare të shkurtër që nuk dini të bëni politikë, gjithësesi të paktën hyrët në historinë e Kosovës që për pak kohë ishe kryeministër i këtij vendi që për këtë post lavirrej, shaje e godisje policinë.
Ja më në fund populli të votoi pro dhe të zgjodhi për të arritur qëllimin tuaj, por tani populli do të votojë kundër dhe do të rrëzojë që nukdo të keni më mundësi të ngriheni.
Të erdhi dita !

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s