Akoma shumë larg për të zbuluar vaksinën kundër pandemisë koronavirus

Në median franceze u njoftua 5 ditë më parë që Shtetet e Bashkuara të Amerikës kishin zbuluar vaksinën kundër koronavirusit, por jo, vaksina nuk arrinte dot të luftonte këtë pandemi.
Me sa duket me gjithë punën intensive që po bëjnë shkencarët francez dhe disa shtete të tjera të botës për zbulimin e vaksinës, akoma duket shumë larg realizimit.
Nëqoftëse nuk zbulohet shpejt vaksina kundër pandemisë, koronavirus do të shkaktojë në mbarë botën humbje të mëdha në njerëz, pasi sipas statistikave ç’do ditë po rritet numri i të infektuarve dhe të vdekurve.
Urojmë që sa më parë të kemi lajme të mira.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s