Trupat e ushtrisë amerikane zbarkojnë në europë

Ndërsa në Francë, Itali, Gjermani dhe mbarë europën titujt, transmetimet dhe mediat sociale pushtohen nga « koronavirusi » tani shumë i diskutuar, njekohësisht 20,000 trupa amerikane po zbarkojnë në më shumë se 7 aeroporte evropiane dhe atyre do t’u shtohen 10,000 ushtarë të tjerë amerikanë tashmë të pranishëm në Evropë dhe 7,000 ushtarë të tjerë nga vende të ndryshme të Evropës.
Gjithsej 37,000 ushtarë të armatosur për çfarë qëllimi? Për t’i ndihmuar shtetet të ndalojnë këtë virus të hiperbolizuar, apo të ndihmojnë ata që e kontaktojnë? Absolutisht jo!
Ata arritën të zhvendoseshin ose, duke përdorur fjalët e oficerëve të lartë amerikanë për t’u « përhapur » në territorin evropian për të filluar « Evropian Defender 20 » i cili do të fillojë në prill dhe do të përfundojë në korrik!!
A janë informuar qytetarët për atë që është? Natyrisht jo!
« Europe Defender 20 » është një ushtrim i hartuar nga qeveria amerikane në bashkëpunim me NATO-n për të testuar strategjitë që do të përdoren nga SH.B.A. dhe Evropa (e cila konfirmon nënshtrimin e saj ndaj SHBA) nëse ekziston një kërcënim që të çojë në një luftë hipotetike.
Theksojmë se lëvizja e trupave të ushtrisë amerikane drejt europës nuk është bërë publike nga media europine dhe kjo lëvizje po bëhet gjithçka në heshtje dhe në fshehtësi të plotë.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s