Francë: Rinia neglizhon virusin, lëshohet urdhëri që në mesnatë gjithçka do të mbyllet

Pak minuta më parë kryeministri i Republikës së Francës Edouard Philippe ka urdhëruar që sonte në mesnatë do të mbyllet gjithçka në Republikën e Francës, kjo ka ardhur pasi e gjithë rinia franceze e ka neglizhuar situatën dhe kanë vijuar jetën normale.
Sipas kryeministrit francez do të mbyllën restorantet, baret, diskotekat, kinematë, makazinat, farmacitë, bankat, zyrat, tabakët, pra gjithëçka.
Nesër ditën e djelë pritët një paralizë e plotë e lëvizjeve ku dhe nga kryeministri është kërkuar disiplinë dhe respektimin e vendimit që ka marrë qeveria franceze.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s