I vetëm në shkretëtirë, ja çfarë i gjetën djalit 4 vjeçar në qese

Një djalë 4 vjeçar i cili po emigronte i vetëm në shkretëtirë nga Siria për në Jordani, akipi i UNHCR-së e kapi atë mes shkretëtirës, e vetmja gjë që kishte në qesen e tij ishin rrobat e nënës dhe motrës së tij, të cilët ishin vrarë në Siri.
Akoma vijon që në këtë botë « moderne » të dëgjojmë dhe të shikojmë histori të tilla dhe të dhimbshme.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s