Protesta masive e popullit me 2 mars nuk ishte vetëm e presidentit Ilir Meta

Burrat e « Dheut të Shejtë »

Protesta masive e popullit me 2 mars nuk ishte vetëm e presidentit Ilir Meta, por thirrjet dhe kthithmat e shpirtrave të trazuar, mos tundja e Oligargeve nga pushti të zënë friga se kjo do të thotë sistem diktatorial me hirë e pa hirë dhe pa rrevolucion mbarë Kombetarë s’ka ndryshim, Ambasadorët e vendeve Ndërkombëtare që përkrahin qeverinë aktuale janë bashkë të korruptuar në kauzën tonë si komb për mos të lënë zhvidhimin e një demokracie fuksjonale të popullit Shqiptarë.
Ambasadorja Amerikane reagi se kush e ngriti flamurin e kombit të saj nuk e shqetëson fare kriza mbarë popullore e një kombi që e rrespekton dhe lobon për kombin e saj, është mësë e qartë se ç’do Ambasador apo personalitet që shkel tokën Shqiptare do përkulet dhe gjumjëzohet përpara Euros dhe Dollarit me shumicë që ju afrohen nga Oligarkët e pushtetit për korruptimin e tyre dhe për të gjetur mbështetjen apsolute që të qëndrojnë gjatë në pushtet dhe përse populli nuk i done ata.
Modifikimi i politikanëve dhe disa medjave të korruptuera e modifikojnë protestën si protesta e Ilire Metës, po qindra e mijëra Shqiptarë në sheshin qendrorë të kryeqytetit si mundet të quhen viktima të disa politikanëve, që në një farë mënyre për popullin të gjithë politikanët e Shqipërisë sot kanë një ngjyrë, atë të Oligarkut e babzitjes për të përvetësuar vetëm për vete dhe të afërmit e tyre.
Nuk ka më Shqiptarë simpatizantë partishëë dhe liderash politik se kjo e ka demoralizuar dhe vetëdijesuar popullin se të gjithë politikanët punojnë vetëm për vete dhe mbrapsht për qështjen kombëtare dhe mirqenien e popullit.
Shqiptarët duhet të kenë dhe të besojnë në një parti të vetme dhe liderin e saj shekullorë, pra partia jonë Shqipëri dhe liderin Gjergj Kastriot Skëndërbeun dhe me këtë ide duhet ecur përpara dhe zgjedhur burra kombi në kry të shtetit tonë, jo kurrë si këta që hiqen si Sulltanë ku nuk pyesin më për popullin e voten e tyre.
Me rrespek për ju gjithmonë o populli yne.

Nga: Paulin Lusha
Kryetar i Shoqatës « Dheu i Shejtë »

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s