Rezarta Shkurta i shkruan të persekutuares: Ua ka bërë mirë atyre që ka vrarë. I hëngrët mutin

Një fjalor i rëndë u përdor nga Rezarta Shkurta në faqen fb të saj ku ajo lajmëronte për vdekjen e Nexhmije Hoxhës.
Rezarta Shkurta është një përsonazh publik dhe njëkohësisht nusja e Ermal Hoxhës nipit të diktatorit Enver Hoxha i dënuar para disa viteve për trafik ndërkombëtarë droge.
Ajo ka shpërthyer ndaj komentuesve duke përdorur një fjalor banal, ndërsa një e persekutuar në mesazh i kujtonte kësaj faktin që « Nexhmija ka lyer duart me gjak ».
Rezarta Shkurta ka pranuar krimet e famijes Hoxha dhe gjyshes së të shoqit Nexhmie Hoxha.
Ajo shkruan: « Ua ka bërë mirë atyre që ka vrarë » dhe sidomos ka theksuar me mburrje faktin që ata nuk u dënuan për krimet që kryen dhe në koment përdor një fjalor të rëndë: “I hëngrët mutin » i shkruan të përndjekures politike të komunizmit.

MEDIA INDEPENDENT

Un commentaire

  1. Turp për mediat që injorancen e një plehre i e ripublikojnë si artikuj gazetaah!
    Dihet që një gojëqelbur e tillë qëofendon popullin shqiptar hapur, nuk është gjë tjetëe përveçse mbrojtëse e krimeve të komunizmit, ashtu që nga stervinat e diktaturës nuk pritet gjë tjetër veçse erë e qelbur prej vrasësish.

    J’aime

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s