Dashuria e Hitlerit për Shqiptarët dhe dashuria e Shqiptarëve për Hebrenjt

Shqiptarët jenë rracë e pastër Arjane dhe trashigimtarët e drejtpërdrejtë të popullit Pellazgjik, këtë fakt nuk mund ta kundërshtoje asnjë historian në botë.
Në ç’do situatë të vështirë që ka kaluar bota, ne si rracë Shqiptare jemi përmendur dhe jemi admiruar.
Ne kemi patur vullnetin e fortë që të mbijetojmë si rracë, kaluam çdo sakrificë dhe më në fund ekzistuam si gen Pelazgjik.
Nga geni jonë nxorëm Perandor që udhëhoqën Romën, nxorëm Papa që udhëhoqën Vatikanin, nxorëm përsonalitete që udhëhoqën botën Shpirtërore si Nënë Terezën për botën Katolike, poashtu dhe Al Albani për botën Muslimane.
Ne ruajtëm Besën që nga koha Pellazgjike dhe këtë Besë kurrë nuk e thyem edhe në kohët më të vështira që po kalonte Bota.
Veta Napoleoni i Madh i Francës sulmoi mbretërinë Austriake që nuk pranoi ti lëshonte gadishullin Ilirik e më vonë Hitleri i rrezikshëm që u konsiderua nga mbarë bota tha për popullin Shqiptarë: Shqiptarët janë rracë Arjanë dhe meritojnë të jenë zotër të Ballkanit.
Përsëri Shqiptarët nuk e harruan Besën, ne mbrojtëm Hebrenjt sepse këta të fundit kërkuan Besën tonë, kështu që rraca Shqiptare donëse lavdërohej nga mëi fuqishmi i botës dhe armiku i Hebrenjve, ne i mbojtëm dhe nuk i tradhëtuam ata.
Vetë Hitleri u mahnit me këtë besnikëri të kësaj rrace që si vend i vogël dhe i pafuqishëm kundërshtonte urdhërin e një përbindëshi të cilin e kishte frikë tërë bota mbarë.
Ne si rracë nuk i frikoheshim terrorit, por i frikoheshim ndonjë kabimi bespreje që mund të bënim, e kjo gjë ngjalli simpati nga Hitleri për Shqiptarët për të vetmën arsye që përballë çdo rreziku ne si Shqiptarë nuk pranonim të bënim Besprerje ndaj hebrenjve siç bërën komshinjt tonë sllavo-grek.
Në kohën më të trazuar që po kalonte bota, ne si Shqiptarë fituam dashurinë nga të dy anët e pjesës së zemrës, njëra anë dashurinë e Hitlerit dhe anën tjetër dashurinë e Hebrenjve.
Sot i jemi mirënjohës Izraelit që nuk e harron besnikërinë tonë që dhamë për ta në kohët më të vështira që po kalonin, e me këtë ne i treguam botës se jemi ata të rracës së vjetër Pellazge të cilën nuk na frikson asnjë përbindësh për të vetmohuar traditat tona Hyjnore dhe të hershme sa vetë koha.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s