KRYEMINISTRI MASHTRUES, FRANCA DHE MBRETI CHARLES

I vetmi kryeministër jo vetëm në europë, por dhe në botë është kryeministri i Shqipërisë Edi Rama i cili gënjen dhe mashtron popullin e tij.
Ç’do takim të kryer në Pallatin Elysée të Parisit, Presidenti i Francës Emmanuel Macron e ka kritikuar Ramën për politikën që po ndjek.
Ndërsa Rama pas kthimit nga takimet dilte përpara mediave dhe gënjente popullin se punët e Shqipërisë po shkojnë në rrugë të mbarë, poashtu me paturpsinë më të madhe thoshte se kishte mbështetjen e Macron dhe politikanëve Francez.
Më në fund Ramës i dolën gënjeshtrat në shesh, Macron siç e kishte paralajmëruar nuk pranoj që ti hapeshin negociatat Shqipërisë, pasi nuk i kishte plotësuar kushtet, por shkon dhe më tej, Presidenti Macron refuzon të takojë Ramën sepse tashmë e shikonte si një politikan të dështuar dhe mashtrues i popullit të tij.
Populli Shqiptarë si një popull që nuk shikon më larg se maja e hundës iu sulën Francës me komente e ofendime duke e kritikuar Parisin zyrtar.
Në ato ditë llojë-llojë epitetesh, ofendimesh e urretje u hodhen kundër Francës, ndërsa ndaj Kryeministrit mashtrues nuk u tha asnjë fjalë, e me sa duket populli i kishte ngrënë sajesat dhe gënjeshtrat e mëparshme që thoshte Rama.
Ato ditë folën « historian » e « analistë », hyrën aq thellë duke na kujtuar dhe tradhëtinë e vitit 1913 të coptimit të Shqipërisë ku mjerisht ose nuk e dinë, ose e fshehin të vërtetën për ta thënë publikisht se tokat Shqiptare janë shitur nga turqia sllavëve dhe greqisë, kjo ndoshta këtyre të zgjuarve nuk iu intereson realiteti, por shfrytëzojnë rastin të dalin faqe bardhë dhe të bëjnë interesantin në opinion duke u shtirur si atdhetarë.
Këta studjues medioker pse nuk e thonë të vërtetën e ndërhyrjes së Mbretit Charles i Francës në gadishullin Ilirik që luftoi kundër Sllavëve e Bullgarëve i cili nuk e lejoj coptimin e Arbërisë.
Nëse Mbreti Charles i Francës nuk do të ndërhynte politikisht dhe ushtarakisht nuk do të ekzistonte Arbëria e kështu sot nuk do të kishim Komb Shqiptarë.
Sa për dieni në këtë rast për mos hapjen e negociatave dhe vota kundër e Francës është faj i Ramës, sepse një shtet demokratik si Franca nuk mund të pranoje në familjen europiane një vend si Shqipëria që politikanët e saj ç’do ditë po instalojnë diktaturën.

Nga: Leon Molla
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s