Erdogan futet në prehërin e Rusisë dhe Serbisë, Trump mendon për  »rehabilitimin » e tij

Në këtë kohë tencionesh që po kalon SHBA me Iranin, presidenti i turqisë Erdogan shkon në Moskë bashkë me Vuçiq dhe takohen me Putin të cilë diskutojnë dhe planifikojnë kundër interesave amerikane.
Me këtë Erdogan tregon hapur qëndrimin e tij anti Amerikan duke u bashkuar me sllavët e cila është në dëm të popullit turk pasi ky popull mund të ketë fatin e Irakut, Sirisë, Libisë etj.
Trump tashmë bashkë me këshilltarët e tij ka nisur të shikoje me shumë kujdes situatën e krijuar me Iranin, poashtu nuk lë në një anë dhe vetë Erdoganin për politiken e tij që po ndjek, ndoshta shumë shpejtë presidenti Trump do e rehabilitoje siç rehabilitoj gjeneralin Iranian Qassem Soleimanin.
Politika e Erdogan për të treguar muskujt dhe lidhjet e tij me Rusinë dhe Serbinë po e dërgon Turqinë drejt një shkatrrimi të pa shmangshëm, ndërsa po e tregon fytyrën e vërtetë për  »dashurinë » që ka ndaj popullit Shqiptarë.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s