Trump po këshillohet me ekipin e tij të sigurisë kombëtare

Sekretari i shtypit në Shtëpisë e Bardhë Stephanie Grisham ka shkruajtu në twiter ndaj sulmit që i është bërë forcave ushtarake amerikane në irak:
Ne jemi të vetëdijshëm për raportet e sulmeve ndaj objekteve amerikane në Irak. Presidenti është informuar dhe po monitoron nga afër situatën dhe po këshillohet me ekipin e tij të sigurisë kombëtare.
Në orët e fundit situata në irak është tejet e tencionuar, pritet reagimi i Presidentit Amerikan Donald Trump.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s