Konstelacione historike që përsëriten

Konstelacione historike që përsëriten.
Në një tavolinë si kjo Turqia me ndermjetësimin e Rusisë ia fali vilajetet shqiptare aksës sllave që rriti territoret e shteteve si Serbia dhe Mali i Zi.
Po si në këtë tavolinë Tito dhe Dimitrovi bugar shpikën Maqedoninë në favor të Turqisë duke i garantuar asaj popullimin e Anadollit me shqiptarë.
Historia përsëritet edhe për ne: liderët tanë vazhdojnë me servilitetin dhe paaftësinë e tyre edhe më keq se më parë!

Nga: Arbana Xharra
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s