FRANCË: PARTIA LËVIZJA E LEGALITETIT FRANCË ZGJODHI KRYESINË E SAJ

Leon Molla Kryetar i PLL Francë

-Sot me datën 30 dhjetor 2019 Kryetari i Partisë « Lëvizja e Legalitetit » Francë Z. Leon Molla në mbledhjen e rradhës zgjodhi Kryesinë e Partisë « Lëvizja e Legalitetit » Francë.
Kryesia u njoh me detyrat e ngarkuara për aktivitetin e tyre politik që do të bëjnë në Francë brenda rregullave të Statutit të PLL-së.
N/Kryetar u zgjodh Z. Perparim Mena, Sekretar Z. Fatjon Domi, Anëtarët e Kryesisë dhe Anëtarët e Nderit: Z. Skënder Zogu, Z. Hylli Spahiu, Z. Patrice Najbor dhe Z. Mehmet Nerguti.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s