KRIMET E PLAKUT TË URTË

Ky është Sabriu, Sabriu që ka qenë prokuror ushtarak në kohën e Enverit.
Është Sabriu që me 17 gusht 1949 dërgoi 14 burra të pafajshëm para pushkatimit dhe litarit në Qafë-Valmir, Mirditë, thonë se ka qenë pjesmarrës bashkë me Ramizin në Tivarë që masakruan të rinjt e Kosovës, poashtu thonë se ka kryer shumë krime në jug të Shqipërisë.
Po, po, ky është Sabriu që e donin të djathtët dhe të majtët dhe të jesh kriminel të duan të gjithë politikanët në Shqipëri.
Sabriu i Godajve ka disa vjet që ka shkuar andej nga ferri dhe është bashkuar me bashkëpunëtorët e tij që kryen krime në emër të popullit.

MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s