E VËRTETA E KTHIMIT TË ALVIN BERISHËS NGA KURDISTANI

Kthimi i Alvin Berishës (Al-Horit) pranë të atit të tij me banim në Itali do ta shikoi dhe shpjegoi në mënyrë konceptuese jashtë ç’do ndikimi mediatiko-politik të bërë rreth kthimit të tij nga Alo Hori i Sirisë.
Shqiptarëve mund tu mveshësh të gjitha të këqijat dhe të zezat e kësaj bote (opinion i përgjithshëm) por, për një gjë e gjithë bota është dakort se  »Shqiptarët në dispozicionin e tyre natyror nuk janë terroristë »! për ndryshe të gjithë shqiptarët e organizuar me terrorizmin bota i konsideron si shqiptarë shqipfolës, ose shqiptarë të konvertuar kulturalisht ku të cilët janë të mbivendosur në vlerat e tyre morale!
Pra nuk i përkasin botës shqiptare…!
Tani kuptohet qartë pse ju dha mundësia e kthimit pranë babait të tij në Itali, jetimit Alvin Berisha (jetim me baba gjallë), sepse e ëma ju vra në luftë dhe se i ati nuk u angazhua me terrorizmin.
Këtu qëndron dhe vështirësia për riatdhesimin e fëmijëve të tjerë nga Siria në vendlindjet e tyre, thënë ndryshe riatdhesimi i tyre ka të bëjë me dyshimin e hedhur mbi dispozicionin e tyre natyror.

Nga: A. Premol
MEDIA INDEPENDENT

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s